Het perfecte wellness arrangement

Wellness Arrangement

Soms even lekker ontspannen, is erg belangrijk. Je hebt het waarschijnlijk behoorlijk druk in het dagelijkse leven. Het is dan ook heerlijk om even lekker stoom af te blazen. Het perfecte wellness arrangement van De Thermen Nijmegen kan ervoor zorgen dat jij lekker kunt ontspannen. De Thermen is een geweldige aanbieder van wellness in Nijmegen. Mocht je hier naar toe gaan, dan kom je echt even lekker tot rust. Je vindt hier namelijk meerdere sauna’s, baden en mogelijkheden tot een heerlijke massage. Uiteraard zijn er ook opgietingen en kan je hier naar de pedicure.

Even lekker genieten in de sauna is natuurlijk heerlijk. Echter is je dag al helemaal compleet als je ook nog kunt overnachten in een mooi hotel in de omgeving. Momenteel is dit mogelijk omdat de Thermen Nijmegen een aantal leuke samenwerkingen aan is gegaan met mooie hotels in de omgeving. Ben jij benieuwd naar welke hotels dit zijn? Lees dan de volgende alinea!

Kom tot rust met het perfecte wellness arrangement

Sauna

De Thermen is gelegen in een prachtige omgeving. Dit geldt dus ook voor de hotels. Neem bijvoorbeeld het Fletcher Hotel Erica. Dit hotel is gelegen midden in de bossen van Berg en Dal. Buiten dat ben je maar een paar kilometer verwijderd van Nijmegen. Nijmegen is een leuke en gezellige stad. In Nijmegen is altijd wat te beleven! Vind je het leuk om te wandelen of om te fietsen in een mooie omgeving? Dan kan dat hier ook.

Het Fletcher Hotel Erica is niet het enige hotel waar je naar toe kunt gaan als je kiest voor het wellness arrangement. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor het Rozenhof hotel of Hotel Oranje Staete. Wil jij meer weten over de andere hotels? Kijk dan eens op de website van De Thermen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *